Чисто и Меко пране - МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА !!!

Чисто и Меко пране - МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА !!!

1. Правилният продукт

Случвало ли ви си е някога на вас или на член от семейството да не сте удовлетворени от крайният резултат при пране или да получите раздразнение на кожата от вашия перилен препарат?

Ние от WWW.VNOSNIPREPARATI.COM Ви предлагаме голяма гама от перилни преапарати  /течни и прахообразни/ за постигане на перфектна чистота и грижа за вашето пране като същевременно не дразнят и се отнасят нежно към кожата. Част от продусктите са и специализирани за активно спортуващи като DEOX  а други като Felce Azzurra, Chante Clair, Spuma Di Sciampagna обгръщат с вниманиe и най-малките и ги потапят в мекота. За да имате и неустойм аромат след прането е желателно да комбинирате перилният препарат и с подходящ омекотител, който ще омекоти тъканите и ще предаде допълнителна мекота и аромат.

2. Дозиране

Спазвайте дозата, препоръчана на опаковката на продукта.

3. Циркулиране на водата

Уверете се, че не претоварвате барабана на пералната машина, за да има достатъчно място за дрехите и водата, която да циркулира точно по време на измиване. Това ще помогне за по-добро изплакване от перилния препарат.

4. Правилно изплакване

Оставете цикъла на изплакване да завърши до края, така че остатъците от каквито и да било продукти да се бъдат отстранени правилно. Ако изберете кратка програма обърнете внимание на цикъла на изплакване, защото тези програми използват по-малко вода за изплакване, Ако се колебаете, използвайте функцията „по-дълго изплакване“ или повторете цикъла на изплакване.

5. Сушене на дрехите

Сушите ли прането си навън? Обикновено това е по-приятният и лесен начин. За предпочитане е да не го правите в сезона на сенната хрема, защото полените във въздуха може да се прикрепят към прането ви и да причинят дразнене, докато ги носите.

6. Нови дрехи

Не забравяйте да изперете новата си дреха поне веднъж, преди да я облечете за първи път, за да може да премахнете остатъците от производството, както и да я омекотите и така да  ограничите дразненето на кожата.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Категории за статии

Последни статии

Последни коментари

Перилни препарати

Перилни препарати

Чисто и Меко пране - МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА !!!

Чисто и Меко пране - МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА !!!

Съвети за перфектен резултат и невероятен траен аромат на вашето пране. Съвети за перфектен резултат и невероятен траен аромат на вашето пране. 2020-08-17T10:37:04+03:00 Чисто и Меко пране - МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА !!!

<p class="text-alignjustify"><b>1. Правилният продукт</b></p> <p class="text-alignjustify">Случвало ли ви си е някога на вас или на член от семейството да&nbsp;не сте удовлетворени от крайният резултат при пране или да получите раздразнение на кожата от вашия перилен препарат?</p> <p class="text-alignjustify">Ние от <a href="https://vnosnipreparati.com/">WWW.VNOSNIPREPARATI.COM</a> Ви предлагаме голяма гама от <a href="https://vnosnipreparati.com/category/gel-za-prane">перилни преапарати</a>&nbsp; /течни и прахообразни/ за постигане на перфектна чистота и грижа за вашето пране като същевременно не дразнят и се отнасят нежно към кожата. Част от продусктите са и специализирани за активно спортуващи като <a href="https://vnosnipreparati.com/products?search=deox">DEOX</a>&nbsp; а други като <a href="https://vnosnipreparati.com/vendor/felce-azzurra">Felce Azzurra</a>, <a href="https://vnosnipreparati.com/vendor/chante-clair">Chante Clair,</a> <a href="https://vnosnipreparati.com/vendor/spuma-di-sciampagna">Spuma Di Sciampagna</a> обгръщат с вниманиe и най-малките и ги потапят в мекота. За да имате и неустойм аромат след прането е желателно да комбинирате перилният препарат и с <a href="https://vnosnipreparati.com/category/omekotiteli">подходящ омекотител</a>, който ще омекоти тъканите и ще предаде допълнителна мекота и аромат.</p> <p class="text-alignjustify"><b>2. Дозиране</b></p> <p class="text-alignjustify">Спазвайте дозата, препоръчана на опаковката на продукта.</p> <p class="text-alignjustify"><b>3. Циркулиране на водата</b></p> <p class="text-alignjustify">Уверете се, че не претоварвате барабана на пералната машина, за да има достатъчно място за дрехите и водата, която да циркулира точно по време на измиване. Това ще помогне за по-добро изплакване от перилния препарат.</p> <p class="text-alignjustify"><b>4. Правилно изплакване</b></p> <p class="text-alignjustify">Оставете цикъла на изплакване да завърши до края, така че остатъците от каквито и да било продукти да се бъдат отстранени правилно. Ако изберете кратка програма обърнете внимание на цикъла на изплакване, защото тези програми използват по-малко вода за изплакване, Ако се колебаете, използвайте функцията &bdquo;по-дълго изплакване&ldquo; или повторете цикъла на изплакване.</p> <p class="text-alignjustify"><b>5. Сушене на дрехите</b></p> <p class="text-alignjustify">Сушите ли прането си навън? Обикновено това е по-приятният и лесен начин. За предпочитане е да не го правите в сезона на сенната хрема, защото полените във въздуха може да се прикрепят към прането ви и да причинят дразнене, докато ги носите.</p> <p class="text-alignjustify"><b>6. Нови дрехи</b></p> <p class="text-alignjustify">Не забравяйте да изперете новата си дреха поне веднъж, преди да я облечете за първи път, за да може да премахнете остатъците от производството, както и да я омекотите и така да&nbsp; ограничите дразненето на кожата.</p>

, , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки