Как да разберем, дали ползваме качествен прах за пране с помощта на ЯЙЦЕ...

Как да разберем, дали ползваме качествен прах за пране с помощта на ЯЙЦЕ...

Да, не се шегуваме и се надяваме да ви остане време да направите този експеримент. Вероятно всеки път, когато купувате прах за пране, се питате дали е истински или е поредният фалшификат. Истината е, че можете да проверите това изключително лесно. Вероятно сте попадали на перилни препарати, които премахват петната без никакъв проблем. За сметка на това, обаче оставят следи по тъмните дрехи. Други пък освежават значително дрехите ви, но пък не ги изпират както трябва. На какви условия трябва да отговаря качественият перилен препарат? За да разберете дали перилният препарат, на който сте спрели избора си, може да задоволи изискванията ви, съществува лесен начин да определите качеството му.

Ето какво трябва да направите, за да установите дали прахът за пране, който сте си избрали, е хубав или е с занижени качества:

– Разтворете 1 ч.л. от праха за пране в чаша вода. Нуждаете се и от едно твърдо сварено яйце. Отчупете малко парче от сварения белтък от яйцето и го пуснете в чашата с вода.

– Оставете тази смес да престои 24 часа. Ако след този срок белтъкът все още е непокътнат, това не е добър знак. Означава, че прахът за пране, който сте избрали, не е с високо качество.

– В случай че парчето от сварения яйчен белтък е започнало да омеква или дори да се разтваря, това е сравнително добър знак. Означава, че прахът е подходящ за пране на цветни дрехи. За сметка на това обаче не можете да разчитате на него, ако са доста замърсени.

– Ако за това време яйченият белтък се е разтворил изцяло, това е ясен знак, че прахът за пране, който сте избрали, е подходящ за пране на бели и доста замърсени дрехи.

Препоръчваме ви, когато избирате нов прах за пране, да не взимате големи опаковки, колкото и изгодна да ви се струва цената. Първо вземете възможно най-малката опаковка, а след това, ако ви хареса, вземете по-голяма. По този начин ще избегнете риска да изхвърлите на боклука голяма опаковка прах за пране, ако случайно не ви хареса.

Ние от VNOSNIPREPARTI.COM ВИ предлагаме само оригинални прахове за пране директно от Италия. Тук може да разгледате и нашите предложения.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Категории за статии

Последни статии

Последни коментари

Перилни препарати

Перилни препарати

Как да разберем, дали ползваме качествен прах за пране с помощта на ЯЙЦЕ...

Как да познаем лошия прах за пране с помоща на ЯЙЦЕ!!!

Интересни и практични съвети свързани с това как да познаем фалшивия прах за пране с помоща на обикновенно яйце. Интересни и практични съвети свързани с това как да познаем фалшивия прах за пране с помоща на обикновенно яйце. 2021-03-29T23:14:18+03:00 Как да разберем, дали ползваме качествен прах за пране с помощта на ЯЙЦЕ...

<p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong>Да, не се шегуваме и се надяваме да ви остане време да направите този експеримент.</strong> Вероятно всеки път, когато купувате прах за пране, се питате дали е истински или е поредният фалшификат. Истината е, че можете да проверите това изключително лесно. Вероятно сте попадали на перилни препарати, които премахват петната без никакъв проблем. За сметка на това, обаче оставят следи по тъмните дрехи. Други пък освежават значително дрехите ви, но пък не ги изпират както трябва. На какви условия трябва да отговаря&nbsp;качественият перилен препарат?&nbsp;За да разберете дали перилният препарат, на който сте спрели избора си, може да задоволи изискванията ви, съществува лесен начин да определите качеството му.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Ето какво трябва да направите, за да установите дали прахът за пране, който сте си избрали, е хубав или е с занижени качества:</strong></span></p> <p><em><strong>&ndash; Разтворете 1 ч.л. от праха за пране в чаша вода. Нуждаете се и от едно твърдо сварено яйце. Отчупете малко парче от сварения белтък от яйцето и го пуснете в чашата с вода.</strong></em></p> <p><em><strong>&ndash; Оставете тази смес да престои 24 часа. Ако след този срок белтъкът все още е непокътнат, това не е добър знак. Означава, че прахът за пране, който сте избрали, не е с високо качество.</strong></em></p> <p><em><strong>&ndash; В случай че парчето от сварения яйчен белтък е започнало да омеква или дори да се разтваря, това е сравнително добър знак. Означава, че прахът е подходящ за пране на цветни дрехи. За сметка на това обаче не можете да разчитате на него, ако са доста замърсени.</strong></em></p> <p><strong><em>&ndash; Ако за това време яйченият белтък се е разтворил изцяло, това е ясен знак, че прахът за пране, който сте избрали, е подходящ за пране на бели и доста замърсени дрехи.</em></strong></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Препоръчваме ви, когато избирате нов прах за пране, да не взимате големи опаковки, колкото и изгодна да ви се струва цената. Първо вземете възможно най-малката опаковка, а след това, ако ви хареса, вземете по-голяма. По този начин ще избегнете риска да изхвърлите на боклука голяма опаковка прах за пране, ако случайно не ви хареса.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Ние от <a href="https://vnosnipreparati.com">VNOSNIPREPARTI.COM</a> ВИ предлагаме само оригинални прахове за пране директно от Италия. <a href="https://vnosnipreparati.com/category/prah-za-prane">Тук може да разгледате и нашите предложения.</a></strong></span></p> <p></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки