За връзка с нас:          0899 190 067

Меню
Меню

ДОСТАВКА

ДОСТАВКА

I. Основни условия на доставка

Скъпи клиенти, онлайн магазин VNOSNIPREPARATI.COM извършва удобни доставки в цялата страна с услугите на  куриерска фирма ЕCONT и куриерска фирма SPEEDY.

Всички поръчки се подготвят след потвърждение от наш сътрудник който ще ви се обади за потвърждение на дадената поръчка. Поръчки които не са потвърдени не се обработват и съответно не се изпращат.

Всички поръчки които са получени и потвърдени до 16:00 се обработват и изпращат още същият ден. Всички поръчки получени след 16:00 в работен ден или в извън работно време се потвърждават и обработват в първият следващ работен ден. Всички доставки за страната от онлайн магазин VNOSNIPREPARATI.COM се извършван в рамките на/до 24 часа в работни дни след потвърждение на поръчката по телефона от ваша страна.

II. Стойност на доставката

2.1 Цената на доставка се определя от количеството поръчани продукти /тяхното тегло/, както и от това дали ще се доставя до ваш адрес или до офис на куриер.

2.2 Специално за ваше улеснение предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки на стойност на и над 80,00 лв до всеки офис в страната на куриерска фирма SPEEDY.

Предлагаме и безплатна доставка до офис на ECONT за пръчки на стойност на и над 100,00 лв

2.3 Начин на плащане

2.3.1 С наложен платеж:

Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката. В случай, че доставката се извърщва с куриерска фирма наложения платеж за пратката се заплаща на куриерската фирма. Всички цени, обявени в сайта са с включено ДДС.

2.3.2 По банков път:

За да използвате възможността да заплатите по банков път е необходимо да се свържете с нас с вече подготвена заявка за да знаем съответната стойност. Ние отделяме и подготвяме вашата поръчка, като тя ще бъде изпратена веднага след потвърждаването на превода по нашата банкова сметка.

2.3.3 Издаване на фактури:

VNOSNIPREPARATI.COM предлага възможността да се генерира автоматично от нашата система данъчна фактура за направената покупка, като е небходимо само да въведете вашите юридически данни при завършването на вашата поръчка.

III. Доставка в град Бургас

3.1 Специално за ваше улеснение предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до адрес за всички поръчки в гр Бургас независимо от тяхната стойност.

За да се възползвате от условията на Безплатна Доставка за гр. Бургас при завършване на Вашата поръчка трябва да изберете опцията/отметката „БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – само за град Бургас.

ВАЖНО!!! Ако поради техническа или друга причина изберете изберете опцията/отметката „ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕР“, при завършване на Вашата поръчка за гр. Бургас, служител на онлайн магазин VNOSNIPREPARATI.COM ще коригира ръчно цената на вашата доставка, и тя ще бъде извършена от куриер на онлайн магазин VNOSNIPREPARATI.COM Корекцията ще бъде своевременно и точно направена, веднага след като служител на VNOSNIPREPARATI.COM се свърже с вас за потвърждение на вашата поръчка.

Всички поръчки за гр. Бургас се извършват от куриер на онлайн магазин VNOSNIPREPARATI.COM. В този случай наш куриер доставя избраните от вас продукти до посочения за доставка адрес.

След успешно генериране и завършване на вашата поръчка, в рамките на 1-2 часа или първия работен ден от седмицата, служител на онлайн магазин VNOSNIPREPARATI.COM ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение на поръчката и уточняване датата/деня на доставка.

Всички доставки от онлайн магазин VNOSNIPREPARATI.COM се извършван в УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ И ЧАС, в рамките на деня ако поръчката е подадена и потвърдена до 16:00 или в следващият работен ден ако е направена след 16:00 часа.

3.2 Начин на плащане

3.2.1 С наложен платеж:

Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката. В случай, че доставката се извърщва с куриерска фирма наложения платеж за пратката се заплаща на куриерската фирма. Всички цени, обявени в сайта са с включено ДДС.

3.2.2 Ново!!! Плащане с ПОС ТЕРМИНАЛ при доставка за гр. Бургас

Скъпи клиенти, за ваше удобство и сигурност вече може да платите направената от вас поръчка на ПОС ТЕРМИНАЛ с Банкова Карта, директно при получаванe и доставка на вашата поръчка от куриер на онлайн магазин VNOSNIPREPARATI.COM.

За да се възползване от нашата лесна и удобна услуга, Плащате на ПОС ТЕРМИНАЛ при доставка до адрес на клиента, моля в полето за „Коментар на клиента“, което се появява при финализиране на вашата поръчка да напишете, че желаете да платите на ПОС ТЕРМИНАЛ С КАРТА или просто да заявите вашето желание за плащане на ПОС ТЕРМИНАЛ след като се свържем с Вас за потвърждение на Вашата поръчка.

Всеки потребител, направил покупка в VNOSNIPREPARATI.COM има право да върне поръчаните от него продукти в период от 7 (седем) дни от датата на получаването им в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите. Разходите за връщане на продуктите са за сметка на потребителя. 

IV. Ориентировъчни цени за доставка

За Ваше удобство и коректност от наша страна, може да разгледате таблиците по долу за цените на доставките с куриски фирми ECONT и SPEEDY при определени килограми на Вашата поръчка.

Цената на курирска фирма SPEEDY до офис независимо от кг. на пратката е 5 лв. Всяка поръчка със стойност от или над 80 лв се изпраща Безплатно до избран офис на SPEEDY. 

Цената на курирска фирма ECONT до офис независимо от кг. на пратката е 6 лвВсяка поръчка на стойност от или над 100 лв се изпраща Безплатно до избран офис на ECONT. 

Всички пратки се изпращат с опция "Преглед на пратката" преди да бъде заплатена съответната стойност за нея.

 

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки