За връзка с нас:          0899 190 067

Меню
Меню

Сортиране

Марки

Вид

Ценови диапазон

EcoBolle

ECO Bolle течен сапун CRYSTAL
от 2,60 лв.
ECO Bolle течен сапун DAVE
от 2,60 лв.
ECO Bolle препарат BAGNO Gel
от 2,60 лв.
ECO Bolle препарат за съдове ACETO концентрат
от 2,20 лв.
ECO Bolle омекотител INTENSE концентрат
от 2,30 лв.
Продукта не е наличен
ECO Bolle препарат за пране SOLO NERO
от 3,30 лв.
ECO Bolle препарат за пране JASMINE Plus
от 3,30 лв.
Продукта не е наличен

EcoBolle

ECO BOLLE е един от водещите производители в Италия на пълна гама наливни препарати за професионална употреба и в домашни условия. Eco Bolle предлага висококачествени продукти на достъпни цени, като всички продукти са естествено биоразградими и тъй като са наливни те изискват минимално използване на пластмасови материали. По този начин е възможно да се намали въздействието върху околната среда и в същото време да се намалят крайните цени за потребителите. ECO BOLLE обработва своите почистващи препаратии при температура от 260 °. Тази висока температура позволява да се направи консистенцията и аромата на продукта хомогенни и трайни.  ECO BOLLE развива и произвежда своите продукти изцяло в ИТАЛИЯ.

EcoBolle

EcoBolle Изображение

ECO BOLLE е един от водещите производители в Италия на пълна гама наливни препарати за професионална употреба и в домашни условия. Eco Bolle предлага висококачествени продукти на достъпни цени, като всички продукти са естествено биоразградими и тъй като са наливни те изискват минимално използване на пластмасови материали. По този начин е възможно да се намали въздействието върху околната среда и в същото време да се намалят крайните цени за потребителите.

ECO BOLLE обработва своите почистващи препаратии при температура от 260 °. Тази висока температура позволява да се направи консистенцията и аромата на продукта хомогенни и трайни. 

ECO BOLLE развива и произвежда своите продукти изцяло в ИТАЛИЯ.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки