За връзка с нас:          0899 190 067

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Марки

Вид

Ценови диапазон

MUTTI

MUTTI

Джовани Мути (1805–1894) е фермер изпреварил времето си в използването на сидеричната  система, която днес се използва и в биологичното земеделие. Отчита влиянието на слънцето и луната върху отглеждането на растения. След много експерименти Джовани успява да направи иновации, прилагайки техниката на сеитбообращението. Това позволи на почвата да възстанови хранителните си вещества, като същевременно намали нуждата от естествени и химически торове. Сеитбообращението е основна практика в земеделието и днес, което показва, че старите селски традиции все още са тайната зад най-добрите домати. MUTTI се ангажират със създаването на възможно най-добрите продукти от домати за своитете клиенти. Нашата централа се намира в Парма, Италия, където нашата компания е основана преди 120 години. В бъдеще ще продължим да споделяме любовта си към вкусовете на домати, иновациите и устойчивостта с милиони нови фенове.

MUTTI

MUTTI Изображение

Джовани Мути (1805–1894) е фермер изпреварил времето си в използването на сидеричната  система, която днес се използва и в биологичното земеделие. Отчита влиянието на слънцето и луната върху отглеждането на растения. След много експерименти Джовани успява да направи иновации, прилагайки техниката на сеитбообращението. Това позволи на почвата да възстанови хранителните си вещества, като същевременно намали нуждата от естествени и химически торове. Сеитбообращението е основна практика в земеделието и днес, което показва, че старите селски традиции все още са тайната зад най-добрите домати.

MUTTI се ангажират със създаването на възможно най-добрите продукти от домати за своитете клиенти. Нашата централа се намира в Парма, Италия, където нашата компания е основана преди 120 години. В бъдеще ще продължим да споделяме любовта си към вкусовете на домати, иновациите и устойчивостта с милиони нови фенове.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки