За връзка с нас:          0899 190 067

Меню
Меню

Сортиране

Марки

Вид

Ценови диапазон

Spuma Di Sciampagna

Spuma di Sciampagna Olio di Argan e Patchouli душ крем гел 650 мл
SALE
- 12.46%
Spuma di Sciampagna Olio di Macadamia e Quinoa душ крем гел 650 мл
НОВSALE
- 12.46%
Spuma di Sciampagna Perle di Seta e Vaniglia душ крем гел 650 мл
SALE
- 12.46%
Spuma di Sciampagna Ametista e Orchidea душ крем гел 650 мл
НОВSALE
- 12.46%
Течен сапун Spuma di Sciampagna Marsiglia 1500 мл
SALE
- 1,91 лв.
Офертата изтича след:
: : :
7,99 лв.9,90 лв.
Омекотител Spuma di Sciampagna Prezioso Ibisco 60 пр
SALE
- 0,91 лв.
Офертата изтича след:
: : :
6,29 лв.7,20 лв.
Течен сапун Spuma di Sciampagna Idratante 1500 мл
SALE
- 1,91 лв.
Офертата изтича след:
: : :
7,99 лв.9,90 лв.
Течен сапун Spuma di Sciampagna Ametista e Orchidea 1500 мл
SALE
- 1,91 лв.
Офертата изтича след:
: : :
7,99 лв.9,90 лв.
Препарат за пране Spuma di Sciampagna Alpina 60 пр
Препоръчан
Препарат за пране Spuma di Sciampagna Colorati 60 пр
Препоръчан
Препарат за пране Spuma di Sciampagna Marsiglia 60 пр
Препоръчан
Омекотител Spuma di Sciampagna Fresco Rugiada 30 пр-Copy
SALE
- 0,91 лв.
Офертата изтича след:
: : :
6,29 лв.7,20 лв.
Омекотител Spuma di Sciampagna Carezza d`Argan 30 пр-Copy
SALE
- 0,91 лв.
Офертата изтича след:
: : :
6,29 лв.7,20 лв.
Омекотител Spuma di Sciampagna Gold Oriental 30 пр-Copy
SALE
- 0,91 лв.
Офертата изтича след:
: : :
6,29 лв.7,20 лв.
Spuma di Sciampagna Perle di seta e Vaniglia душ крем 650мл
SALE
- 0,81 лв.
Офертата изтича след:
: : :
5,69 лв.6,50 лв.
Spuma di Sciampagna Ametista e Orchidea душ крем 650 мл
SALE
- 0,81 лв.
Офертата изтича след:
: : :
5,69 лв.6,50 лв.
Spuma di Sciampagna Argan e Patchouli душ гел с олио от Арган 650мл
SALE
- 0,81 лв.
Офертата изтича след:
: : :
5,69 лв.6,50 лв.
Spuma di Sciampagna Macadamia e Quinoa душ гел с масло от макадамия 650мл
SALE
- 0,81 лв.
Офертата изтича след:
: : :
5,69 лв.6,50 лв.
Spuma di Sciampagna Muschio Bianco душ гел 650мл
SALE
- 0,81 лв.
Офертата изтича след:
: : :
5,69 лв.6,50 лв.
Spuma di Sciampagna Latte di Mandorla di Karite душ гел 650мл
SALE
- 0,81 лв.
Офертата изтича след:
: : :
5,69 лв.6,50 лв.

Spuma Di Sciampagna

Spuma di Sciampagna е перфектният съюзник за грижата за вашата кожа и пране. В основата на нашето предложение има  точно изследване, което започва от селекцията на качествени суровини,  устойчив избор и технологични иновации, ценности, които ни позволяват да създадем продукти за козметика и препарати, които могат напълно да задоволят вашите нужди и да ви придружат в всекидневни жестове. И именно от навиците на семействата, в началото на 30-те години Spuma di Sciampagna започва своето пътуване: започвайки от безпогрешния френски парфюм Royal Bain de Champagne of Caron от първите продукти, свързани с популярна легенда, толкова очаровани, че решават да посветят цяла линия на нея - Копринената, Перлите на коприната и Ванилията.  Каква беше тази легенда? Сигурни сме, че и на вас ще ви хареса: носеха се слухове, че всеки, който носи този аромат, ще получи късмет и любов. Око да види ръка да пипне! Но личността на марката Spuma di Sciampagna не се спира на романтичните легенди, тя показва, че през годините е "балон" - през 50-те-60-те години всъщност терминът Spuma di Sciampagna е използван като жаргонен израз, споменат също във филма на Алберто Сорди, Гастон, за да посочи искрящ, буен човек: ти си като Spuma di Sciampagna! - и не по-малко, чувствен и завладяващ, точно като един от историческите й отзиви: Лора Антонели, емблематично лице на рекламите, направени през 80-те. Десетилетие, което бележи важно събитие,  влизането в ITALSILVA, една от основните компании на експертни производители на сапун в Италия,  която преоткрива цялата гама продукти на Spuma di Sciampagna, разширявайки предложението и в света на грижите за пране и почистване на дома. Беше 1989 г. и семейството на Spuma гледаше към бъдещето.  От 1997 г. Spuma di Sciampagna окончателно се утвърди на италианския пазар с горната линия почистващи препарати на основата на сапун в Марсилия в течен формат,  съчетавайки желанието за традиционни парфюми и желанието за иновации. Да, иновации ... тласък, който винаги ни е карал да създаваме перфектни продукти за променящи се нужди, които се адаптират към времето. Като цялостна гама за грижа за тялото, предназначена за цялостна рутинна красота, или новите  еко-зареждания за вани за душ  и течни сапуни, които спомагат за намаляване на обема на отпадъците благодарение на 70-80% по-малко пластмаса от обикновените бутилки със същия размер , Приносен принос, който осъществяваме с активна  екологична устойчивост. Накратко, ние имаме  силна традиция зад нея, която се присъединява към ентусиазма за технологични иновации,  комбинация, която за нас представлява  гаранция за качество  и обещание, отправено към нашите клиенти, на пълно удовлетворение.

Spuma Di Sciampagna

Spuma Di Sciampagna Изображение

Spuma di Sciampagna е перфектният съюзник за грижата за вашата кожа и пране.

В основата на нашето предложение има точно изследване, което започва от селекцията на качествени суровини, устойчив избор и технологични иновации, ценности, които ни позволяват да създадем продукти за козметика и препарати, които могат напълно да задоволят вашите нужди и да ви придружат в всекидневни жестове.

И именно от навиците на семействата, в началото на 30-те години Spuma di Sciampagna започва своето пътуване: започвайки от безпогрешния френски парфюм Royal Bain de Champagne of Caron от първите продукти, свързани с популярна легенда, толкова очаровани, че решават да посветят цяла линия на нея - Копринената, Перлите на коприната и Ванилията. Каква беше тази легенда? Сигурни сме, че и на вас ще ви хареса: носеха се слухове, че всеки, който носи този аромат, ще получи късмет и любов. Око да види ръка да пипне!

Но личността на марката Spuma di Sciampagna не се спира на романтичните легенди, тя показва, че през годините е "балон" - през 50-те-60-те години всъщност терминът Spuma di Sciampagna е използван като жаргонен израз, споменат също във филма на Алберто Сорди, Гастон, за да посочи искрящ, буен човек: ти си като Spuma di Sciampagna! - и не по-малко, чувствен и завладяващ, точно като един от историческите й отзиви: Лора Антонели, емблематично лице на рекламите, направени през 80-те. Десетилетие, което бележи важно събитие, влизането в ITALSILVA, една от основните компании на експертни производители на сапун в Италия, която преоткрива цялата гама продукти на Spuma di Sciampagna, разширявайки предложението и в света на грижите за пране и почистване на дома. Беше 1989 г. и семейството на Spuma гледаше към бъдещето. 

От 1997 г. Spuma di Sciampagna окончателно се утвърди на италианския пазар с горната линия почистващи препарати на основата на сапун в Марсилия в течен формат, съчетавайки желанието за традиционни парфюми и желанието за иновации. Да, иновации ... тласък, който винаги ни е карал да създаваме перфектни продукти за променящи се нужди, които се адаптират към времето. Като цялостна гама за грижа за тялото, предназначена за цялостна рутинна красота, или новите еко-зареждания за вани за душ и течни сапуни, които спомагат за намаляване на обема на отпадъците благодарение на 70-80% по-малко пластмаса от обикновените бутилки със същия размер , Приносен принос, който осъществяваме с активна екологична устойчивост.

Накратко, ние имаме силна традиция зад нея, която се присъединява към ентусиазма за технологични иновации, комбинация, която за нас представлява гаранция за качество и обещание, отправено към нашите клиенти, на пълно удовлетворение.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки